Главно меню
Your Cart

Този сайт използва бисквитки.

За нас

MattHome.bg е онлайн магазин, с екип от подбрани професионалисти с голям опит в търговията, маркетинга и производството на матраци, легла, подматрачни системи, възглавници и аксесоари. Уверени сме, защото знаем какво търси клиентът и се стараем да бъдем безупречни в работата си. Добре свършена работа за нас означава доволни и щастливи клиенти, които са направили правилната поръчка без никакво затруднение. Можете да се свържете с нашия екип на 088 377 37 37 (без увеличения в тарифния план) не само за да поръчате вече избран от Вас артикул, а да зададете Вашите въпроси, както и да се консултирате за пълното Ви спокойствие, че ще направите най-правилния избор, а от наша страна колегите ни старателно ще се погрижат да получите всичката информация, която Ви е нужна за продукта за Вашите лични нужди. 
MattHome стартира с продуктите на доказаните лидери на българския пазар в тази сфера, а именно TED, НАНИ и Парадайс

с доказано качество, коректност и висок стандарт на обслужване. В нашия онлайн каталог ще откриете всички продукти от гамата 

на най-добрите производители на матраци в България което е богато и разнообразно на модели, съчетаващи удобство, практичност, лукс и чувство за уют.