Главно меню
Your Cart

Този сайт използва бисквитки.

Купи на изплащане


Нашата история започва през 2002 г, когато TBIF Financial Services (TBIF), тогава дъщерно дружество на холандската Kardan Group, основава TBI Credit в България. До тогава, Kardan Group оперира в България чрез TBIH, управлявайки пенсионни фондове и застрахователни компании като Доверие и Булстрад.

Добавихме нови компании, TBI Invest, TBI Leasing, TBI Rent и TBI Asset Management, прераствайки в една от най-големите небанкови мрежи в България. По това време стъпихме и на румънския пазар с финансови услуги и продукти, насочени към индивидуални и бизнес клиенти. 

Навлязохме в банковия сектор през 2011 г., когато TBIF придоби NLB Bank Sofia, българският клон на Nova Ljubljanska Banka (Словения). Консолидирането на всички наши бизнес дейности доведе до създаването на TBI Bank.

След придобиването на TBIF от 4finance Group през 2016 г., TBI Bank се присъедини към една от най-големите глобални компании за дигитално потребителско финансиране.

Днес TBI Bank оперира в България, Румъния, Германия, Дания и Полша и е призната за една от най-печелившите банки в Югоизточна Европа през всяка от последните четири години. Обслужваме повече от 1 млн. регистрирани клиенти чрез мрежа, състояща се от близо 7.000 точки на продажба.

Ние подобряваме финансовия живот не само на настоящите ни клиенти, но и на хората, които остават недоволни от съществуващите банки – както и на тези, които предпочитат дигиталните услуги.

Нашата еволюция се осъществява чрез обединяването на досегашния ни банков опит с ноу-хау в областта на финтех и чрез иновации, които разработваме съвместно с нашата компания-майка – 4finance Group. Целта ни е да осигурим по-бърз и опростен достъп до банкови услуги чрез внедряването на нови клиентски ориентирани системи и онлайн продуктови линии, основани на интелигентен и гъвкав подход с оглед нуждите на клиента на бъдещето.

Мобилните устройства все повече доминират живота на нашите клиенти, затова ние ще им дадем възможността да управляват и контролират финансите си чрез мобилни решения. Ще ги информираме за финансовите възможности, които им предоставят, за да спечелим правото да бъдем на техните устройства. И няма да спрем дотук. Чрез силна партньорска мрежа, ние в TBI Bank ще изградим финансова платформа и пазарно пространство за търговски сделки, продукти и услуги, които нашите клиенти изискват и заслужават.

Нашият талантлив екип създава култура на непрекъснати дигитални подобрения в прозрачна и регулирана среда, в полза на нашите клиенти. Защото вярваме, че всеки има правото да се радва на здравословен финансов живот.

 

Когато откриеш продукт, който желаеш и не ти се чака за него, със стоков кредит "Бързи Покупки" го получаваш веднага!

С TBI  PAY пазаруваш лесно на изплащане в търговските обекти или онлайн магазините на нашите партньори.

РАЗМЕР от 100 лв.-10 000лв. от 3 мес до 36 мес.
Как плащаш вноските си?

За он-лайн кандидатстване

  Всички продукти, предлагани от MattHome  могат да бъдат закупени на изплащане благодарение на TBI Bank. На сайта ни, можете да кандидатствате за закупуване на изплащане на абсолютно всички продукти. НОВ ПРОЦЕС ПО КАНДИДАТСТВАНЕ ОНЛАЙН С партньорите ни от TBI Bank реализирахме нов процес за кандидатстване онлайн, който изключва разпечатване и подписване на документите, ксерокопирането на документ за самоличност, както и връщането на всичко изброено обратно към подателя. Всичко това се случва изцяло онлайн. След като изберете продукт на сайта www.MattHome.bg , благодарение на калкулатора разположен под всеки един артикул, можете да изчислите месечната си вноска с или без първоначална вноска (заплаща се на куриера или лично), дали ще има застраховка и каква, както и разбира се за какво време бихте искали да разсрочите плащането си. След въвеждане на личните си данни и поддавайки кандидатурата си към TBI Bank, следва обаждане от екип “Онлайн обслужване на клиенти“ на TBI Bank *Предвид текущата ситуация, това може да отнеме до 1 работен ден. При одобрение, служителят на TBI Bank ще ви обясни как да прикачите/изпратите личната си карта и как да подпишете договора онлайн. Потвърждението за одобрение се изпраща и към MattHome и ние се свързваме с Вас за уточняване на доставката. Екипът на MattHomr е в готовност да ви изпрати продукта в рамките на дадения срок. В случай, че при кандидатстване сте посочили „Първоначална вноска към търговеца /лв./“, последната би следвало да бъде заплатена на куриера, при изпращане с такъв или при личното получаване на продукта, срещу касов бон. Ангажимента ви по заплащане на последващите вноски е към TBI Bank и е уговорен в Договора сключен между двете страни, както и коректно изплащан по посочените от банката начини. TBI Bank – лесен, безопасен, удобен и надежден начин да получите всичко, което пожелаете още сега.