Главно меню
Your Cart

Този сайт използва бисквитки.

Еднолицеви матраци

ЕДНОЛИЦЕВ МАТРАК ADEONA \АДЕОНА\ ЕДНОЛИЦЕВ МАТРАК ADEONA \АДЕОНА\
Най-продаван Безплатно
Марка: TED
Класически моделИзгодна ценаПрофилирана повърхностСтабилна поддръжкаМемори пух за допълнителна мекотаВисока степен на твърдост3 години гаранция19 см. височинаПроизведено в БългарияБезплатна доставка..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Марка: TED
Двуслойно ядроПрофилирана повърхностСваляема горна част на калъфаВъзможност за регулиране на твърдостта и комфорта, чрез подвижни панелиВъзможност за машинно пранеМемори пух за допълнителна мекотаСредна степен на твърдост5 години гаранция23 см. височинаПроизведено в БългарияБезплатна доставка..
353.00лв.
без ДДС:353.00лв.
Марка: TED
-Класически модел-Добра опора-Разумна цена-Мемори пух за допълнителна мекота-Отлична вентилация във вътрешността на продукта-Средна степен на твърдост-5 години гаранция-21 см. височина-Произведено в България..
240.00лв.
без ДДС:240.00лв.
Марка: Paradise
-Степен на твърдост: Среден-Височина: 22 смМодел CLASSIC BONNELL е комфортен еднолицев матрак, при който не е необходимо използването на подматрачна рамка. Classic Bonnell е матрак с надеждна конструкция и е подходящ за монтиране на повдигащи механизми при легла с ракла. Пружинната система Bonnell S..
194.00лв.
без ДДС:194.00лв.
Марка: Paradise
Модел CLASSIC ПЯНА е комфортен еднолицев матрак, при който не е необходимо използването на подматрачна рамка. Ядрото е направено изцяло от еластична пяна. Classic Пяна е матрак с надеждна конструкция и е подходящ за монтиране на повдигащи механизми при легла с ракла. Ортопедичните му свойства спомаг..
198.00лв.
без ДДС:198.00лв.
Марка: TED
Представяме ви Еднолицевият вариант на един от най-продаваните матраци от ''Сребърната Колекция'' на ТЕД а именно Cool Silver Sense.Едно прекрасно съчетание от качество, лукс и добра цена.Характеристики на Матрака:-24 см. височина  (+/- 1см.)-Средна степен на твърдост-Непружинен матрак-Профилир..
460.00лв.
без ДДС:460.00лв.
Марка: Paradise
Модел DIONA ЕДНОЛИЦЕВ има ядро от еластична пяна и слой Memory пяна. Високотехнологичната memory пяна реагира на топлината на тялото и заема формата на неговите извивки, адаптира се към позицията му и помага за пълното му отпускане като същевременно разпределя равномерно натиска му по повърхността н..
329.00лв.
без ДДС:329.00лв.
Марка: TED
Модел DIPLOMAT ЕДНОЛИЦЕВ се отличава с високи показатели на ергономичност, тъй като ядрото на матрака е направено от високотехнологичен пружинен пакет Pocket System. Отделните пружини в покет пакета са индивидуално опаковани в текстилни джобове и независими една от друга. Всяка една пружина реагира ..
279.00лв.
без ДДС:279.00лв.
Марка: TED
Матракът Favourite Nova , е проектиран за максимален комфорт и адаптивност на материя ХАРАКТЕРИСТИКИ НА      Favourite NovaГАРАНЦИЯ - 5 ГОДИНИ Отлична ортопедична поддръжка7-зоново ядроПравилна позоция на гръбначния стълб при сънНад 500 бр. независими опорни точки на 1 кв. м..
399.00лв.
без ДДС:399.00лв.
Марка: Paradise
GALA MEMORY ЕДНОЛИЦЕВ е комфортен еднолицев матрак с ядро, направено от високотехнологичен пружинен пакет Multi Pocket System. Отделните пружини в покет пакета са индивидуално опаковани в текстилни джобове и независими една от друга. Всяка една пружина реагира отделно на натиска от човешкото тяло, а..
353.00лв.
без ДДС:353.00лв.
Марка: Paradise
Модел PERLA ЕДНОЛИЦЕВ има ядро от високоеластична пяна и еластична пяна. При този модел не е необходимо използването на подматрачна рамка и е подходящ за монтиране на повдигащи механизми при легла с ракла. Има изключително висока издръжливост при натоварване. Ортопедичните свойства на матрака спомаг..
247.00лв.
без ДДС:247.00лв.
ЕДНОЛИЦЕВ МАТРАК КАСПИЯ МЕМОРИ ПОКЕТ \KASPIA MEMORY POCKET\ ЕДНОЛИЦЕВ МАТРАК КАСПИЯ МЕМОРИ ПОКЕТ \KASPIA MEMORY POCKET\
Нов Най-продаван
Марка: Нани
Еднолицев, ортопедичен, капитониран матрак с метална вградена рамка, OSB дървесна плоскост и pocket spring пакет. Към здравината и стабилността на рамката добавяме комфорта, предлаган от множеството индивидуално пакетирани пружини с малък диаметър в джоб от нетъкан текстил. Еластичната връзка между ..
407.00лв.
без ДДС:407.00лв.
Показва 1 до 12 от 14 (2 страници)