Главно меню
Your Cart

Този сайт използва бисквитки.

Ортопедични продукти

OРТОПЕДИЧЕН ДВУЛИЦЕВ МАТРАК ASTREA ORTHO \АСТРЕА ОРТО\ OРТОПЕДИЧЕН ДВУЛИЦЕВ МАТРАК ASTREA ORTHO \АСТРЕА ОРТО\
Най-продаван
Марка: TED
ПОКЕТ ПРУЖИНИ                                                                                  ..
447.00лв.
без ДДС:447.00лв.
Марка: TED
Серията SLEEP GENESIS са матраци ново поколение съсредоточени в това да абсорбират напрежението с ергономичния характер на тази колекция матраци от ново поколение.ХАРАКТЕРИСТКИ НА  Ergo Disc : ГАРАНЦИЯ 5 ГОДИНИ 3-слойно ядро от Body Comfort и Body Soft пяна с добра еластичност7 зони н..
469.00лв.
без ДДС:469.00лв.
Марка: Нани
За добър и практичен сън. Конструктивно реализиран със замисъл за оптимизирaна експлоатация, а с опаковането НА РУЛО доставката е бърза и лесна. Ортопедичната сърцевина с висока плътност и клетъчна структура от ORTHOPEDIC ELASTIC FOAM е „облечена“ в капитониран калъф с антиалергични силиконизир..
194.00лв.
без ДДС:194.00лв.
Марка: Нани
Представлява дебела, двулицева, комфортна POLYFLEX сърцевина с висока плътност и еластичност. Добавените в контактната с тялото зона слой допълнително омекотена пяна и антиалергични силиконизирани влакна придават мекота в иначе ортопедичното ядро. Високата еластичност помага на матрака да се напасне..
402.00лв.
без ДДС:402.00лв.
ЕДНОЛИЦЕВ МАТРАК КАСПИЯ МЕМОРИ ПОКЕТ \KASPIA MEMORY POCKET\ ЕДНОЛИЦЕВ МАТРАК КАСПИЯ МЕМОРИ ПОКЕТ \KASPIA MEMORY POCKET\
Нов Най-продаван
Марка: Нани
Еднолицев, ортопедичен, капитониран матрак с метална вградена рамка, OSB дървесна плоскост и pocket spring пакет. Към здравината и стабилността на рамката добавяме комфорта, предлаган от множеството индивидуално пакетирани пружини с малък диаметър в джоб от нетъкан текстил. Еластичната връзка между ..
407.00лв.
без ДДС:407.00лв.
ЕДНОЛИЦЕВ МАТРАК КАСПИЯ ПОЛИФЛЕКС \KASPIA POLYFLEX\ ЕДНОЛИЦЕВ МАТРАК КАСПИЯ ПОЛИФЛЕКС \KASPIA POLYFLEX\
Нов Най-продаван
Марка: Нани
Ортопедичен матрак с пълнеж от полимерна пяна на водна основа с висока плътност. Отворена микроклетъчна структура на сърцевината, позволяваща на въздуха да преминава безпроблемно във вътрешността, като гарантира липсата на среда за развитие на бактерии и гъбички. Еластичните качества на POLYFLEX пре..
284.00лв.
без ДДС:284.00лв.
Марка: Нани
Класически еднолицев матрак със сърцевина от Ultraflex с висока плътност гарантира стабилна, ортопедична опора на тялото.Ядро:-Класически  еднолицев матрак със  сърцевина от Ultraflex с висока плътност гарантира стабилна, ортопедична опора на тялото.-Слой мемори пяна, който се адаптира се ..
213.00лв.
без ДДС:213.00лв.
Марка: TED
ХАРАКТЕРИСТИКИ НА Favourite Nova Ortopedic :ГАРАНЦИЯ - 10 ГОДИНИ-Myлтипoĸeт пpyжиннa cиcтeмa c нaд 500 бp. пpyжинĸи-7 зoни нa ĸoмфopт-Bиcoĸoĸaчecтвeнa пoлиypeтaнoвa пянa-Teĸcтил ТЕD Ваlаnсе, тpeтиpaн aнтиcтaтичнo-Cлoй мeмopи пянa-Πoлиecтepни влaĸнa-Heтъĸaн тeĸcтил-Медицински продукт сертифициран в Г..
355.00лв.
без ДДС:355.00лв.
Марка: TED
                                                              100 % ПАМУК                    &n..
120.00лв.
без ДДС:120.00лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)