Главно меню
Your Cart

Този сайт използва бисквитки.

Спални и основи

Марка: TED
Ценообразуването в таблицата включва табли без отстояние. Цената на табла с отстояние се формира допълнително, след пускане на поръчка и предварително уточнение от Ваша страна.Срок за изработка на легло: до 30 работни дни след изпращане на поръчкатаВисочина на леглото без крака: ≈ 58 смОснова: Н: ≈3..
2,864.00лв.
без ДДС:2,864.00лв.
Марка: TED
Легло Венеция съчетава изчистен дизайн с елегантна визия на снимката е съчетан с матрак Nuvola ,но ти можеш да го комбинираш с всеки друг който поискаш, адаптивния и модерен дизайн дава възможност за разнообразие при избора на матрак...
689.00лв.
без ДДС:689.00лв.
Марка: Paradise
Легло TERA се състои от основа /вис. 17 см/ и табла /вис. 110 см/, свързани в идеална комбинация с внимателен подбор на използваните материали. Тапицирани са с висококачествен текстил в мека землиста тоналност. Качеството и отличната изработка са внимателно съчетани с класически дизайн, който никога..
448.00лв.
без ДДС:448.00лв.
Марка: Paradise
Основа Tera представлява тапицирана твърда конструкция, върху която се поставя двулицев матрак. Изработена е от висококачествена иглолистна дървесина, допълнително укрепена с подсилващи ребра. Тапицирана е с висококачествен текстил в мека землиста тоналност. Качеството и отличната изработка са внима..
259.00лв.
без ДДС:259.00лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)