Главно меню
Your Cart

Този сайт използва бисквитки.

Еднолицеви матраци

Марка: TED
Класически моделИзгодна ценаПрофилирана повърхностСтабилна поддръжкаМемори пух за допълнителна мекотаВисока степен на твърдост3 години гаранция19 см. височинаПроизведено в БългарияБезплатна доставка..
255.00лв.
без ДДС:255.00лв.
Марка: TED
Двуслойно ядроПрофилирана повърхностСваляема горна част на калъфаВъзможност за регулиране на твърдостта и комфорта, чрез подвижни панелиВъзможност за машинно пранеМемори пух за допълнителна мекотаСредна степен на твърдост5 години гаранция23 см. височинаПроизведено в БългарияБезплатна доставка..
282.00лв.
без ДДС:282.00лв.
Марка: TED
-Класически модел-Добра опора-Разумна цена-Мемори пух за допълнителна мекота-Отлична вентилация във вътрешността на продукта-Средна степен на твърдост-5 години гаранция-21 см. височина-Произведено в България..
194.00лв.
без ДДС:194.00лв.
Марка: Paradise
-Степен на твърдост: Среден-Височина: 22 смМодел CLASSIC BONNELL е комфортен еднолицев матрак, при който не е необходимо използването на подматрачна рамка. Classic Bonnell е матрак с надеждна конструкция и е подходящ за монтиране на повдигащи механизми при легла с ракла. Пружинната система Bonnell S..
167.00лв.
без ДДС:167.00лв.
Марка: Paradise
Модел CLASSIC ПЯНА е комфортен еднолицев матрак, при който не е необходимо използването на подматрачна рамка. Ядрото е направено изцяло от еластична пяна. Classic Пяна е матрак с надеждна конструкция и е подходящ за монтиране на повдигащи механизми при легла с ракла. Ортопедичните му свойства спомаг..
167.00лв.
без ДДС:167.00лв.
Марка: Paradise
Модел DIONA ЕДНОЛИЦЕВ има ядро от еластична пяна и слой Memory пяна. Високотехнологичната memory пяна реагира на топлината на тялото и заема формата на неговите извивки, адаптира се към позицията му и помага за пълното му отпускане като същевременно разпределя равномерно натиска му по повърхността н..
288.00лв.
без ДДС:288.00лв.
Марка: TED
Модел DIPLOMAT ЕДНОЛИЦЕВ се отличава с високи показатели на ергономичност, тъй като ядрото на матрака е направено от високотехнологичен пружинен пакет Pocket System. Отделните пружини в покет пакета са индивидуално опаковани в текстилни джобове и независими една от друга. Всяка една пружина реагира ..
241.00лв.
без ДДС:241.00лв.
Марка: TED
 СРЕБЪРНИ НИШКИ                                     СЕДЕМ ЗОНИ НА КОМФОРТ                                    &..
318.00лв.
без ДДС:318.00лв.
Марка: TED
Матракът Favourite Nova , е проектиран за максимален комфорт и адаптивност на материя ХАРАКТЕРИСТИКИ НА      Favourite NovaГАРАНЦИЯ - 5 ГОДИНИ Отлична ортопедична поддръжка7-зоново ядроПравилна позоция на гръбначния стълб при сънНад 500 бр. независими опорни точки на 1 кв. м..
337.00лв.
без ДДС:337.00лв.
Марка: Paradise
GALA MEMORY ЕДНОЛИЦЕВ е комфортен еднолицев матрак с ядро, направено от високотехнологичен пружинен пакет Multi Pocket System. Отделните пружини в покет пакета са индивидуално опаковани в текстилни джобове и независими една от друга. Всяка една пружина реагира отделно на натиска от човешкото тяло, а..
312.00лв.
без ДДС:312.00лв.
Марка: TED
                                  СРЕБЪРНИ НИШКИ                                               ..
276.00лв.
без ДДС:276.00лв.
Марка: Paradise
Модел PERLA ЕДНОЛИЦЕВ има ядро от високоеластична пяна и еластична пяна. При този модел не е необходимо използването на подматрачна рамка и е подходящ за монтиране на повдигащи механизми при легла с ракла. Има изключително висока издръжливост при натоварване. Ортопедичните свойства на матрака спомаг..
212.00лв.
без ДДС:212.00лв.
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)