Главно меню
Your Cart

Този сайт използва бисквитки.

Paradise

Марка: Paradise
Възглавница CoolSense Gel е уникален иновативен модел и осигурява дълбок и спокоен сън. Тайната е в комбинацията от термочувствителна Мемори пяна и слоят охлаждащ гел от едната страна. Memory пяната реагира на топлината и осигурява правилна опора на главата, а слоят Cool gel дава усещане за свежест ..
109.00лв.
без ДДС:109.00лв.
ВЪЗГЛАВНИЦА LATEX CLASSIC \ЛАТЕКС КЛАСИК\
Най-продаван
Марка: Paradise
Възглавница Latex Classic е направена изцяло от латекс и осигурява естествена вентилация на въздуха, благодарение на многобройните вертикални отвори. Има калъф с цип от специален текстил Aloe Vera. - Размер: 60/40/14 смПредимства:- Не се деформира- Добра вентилация и циркулация на въздуха- Калъ..
58.00лв.
без ДДС:58.00лв.
Марка: Paradise
Възглавница Memory Aloe Classic е направена изцяло от Memory пяна, която реагира на топлината и осигурява правилна опора на главата. Има сваляем калъф с цип от специален текстил Aloe Vera.Предимства:-Visco memory пяна, която реагира на топлина-Адаптира се по формата на главата-Калъфка с цип от специ..
78.00лв.
без ДДС:78.00лв.
Марка: Paradise
-Размер: 55/31/11/8 см.- Visco memory пяна, следваща контура на главата- Избор на различна височина- Калъфка с цип от специален текстилВъзглавница Memory Lavandula Orthopedic е направена изцяло от Memory пяна и формата й следва естествения контур на главата и врата като ги поддържа в правилна позици..
63.00лв.
без ДДС:63.00лв.
Марка: Paradise
Възглавница MemorySoft предлага още повече мекота, благодарение на ядрото от Мемори пяна и специалния текстил на калъфа. Термочувствителната Memory пяна реагира на топлината, следва контура на главата и осигурява добра опора. Сваляемият калъф с цип е направен от специален текстил Bamboo, който е изк..
89.00лв.
без ДДС:89.00лв.
Марка: Paradise
Възглавница Memory Classic е направена изцяло от Memory пяна, която реагира на топлината и осигурява правилна опора на главата. Има калъф с цип от висококачествен текстил.Предимства:-Visco memory пяна, която реагира на топлина-Адаптира се по формата на главата-Калъфка с цип от висококачествен тексти..
72.00лв.
без ДДС:72.00лв.
Марка: Paradise
ALOE VERA DREAM е модел двулицев матрак с ядро от едностранно профилирана високоеластична пяна, което предлага възможност за избор на усещане за мекота и комфорт. Профилираната зона на матрака създава усещане за естествен пружиниращ и масажиращ ефект. Допринася за по-добрата вентилация и естествено ..
349.00лв.
без ДДС:349.00лв.
Марка: Paradise
-Степен на твърдост: Мек-Височина на матрака: 22 смМодел AMETYST съчетава неповторима визия и уникално усещане за комфорт. Съдържа седем зонов покет пакет Pocket System от индивидуално опаковани и независими една от друга пружини. Ядрото е със 7 зони на комфорт, подредени според специ..
508.00лв.
без ДДС:508.00лв.
Марка: Paradise
Модел AMOR е комфортен двулицев матрак с ядро, направено от високотехнологичен пружинен пакет Multi Pocket System. Отделните пружини в покет пакета са индивидуално опаковани в текстилни джобове и независими една от друга. Всяка една пружина реагира отделно на натиска от човешкото тяло, а в своята съ..
486.00лв.
без ДДС:486.00лв.
Марка: Paradise
BAMBOO MEMORY GEL е специално разработен модел с ядро от 7-зоново профилирана високоеластична пяна и слой от Memory пяна с охлаждащи гел капсули. Memory Gel пяната се моделира според температурата на тялото и приема формата на неговите извивки, създава приятно чувство за прохлада като осигурява отли..
529.00лв.
без ДДС:529.00лв.
Марка: Paradise
-Степен на твърдост: Среден-Височина на матрака: 20 смDIONA е модел двулицев матрак с отлични показатели. Има ядро от високоеластична пяна и еластична пяна. От страната на високоеластичната пяна има слой Memory пяна за повече мекота и комфорт. Термоеластичните качества на Memory пяната позволяват да..
386.00лв.
без ДДС:386.00лв.
Марка: Paradise
Модел DIPLOMAT DE LUX е комфортен двулицев матрак с ядро от високотехнологичен пружинен пакет Pocket System. Отделните пружини в покет пакета са индивидуално опаковани в текстилни джобове и независими една от друга. Всяка една пружина реагира отделно на натиска от човешкото тяло, а в своята съвкупно..
277.00лв.
без ДДС:277.00лв.
Показва 1 до 12 от 33 (3 страници)