Главно меню
Your Cart

Този сайт използва бисквитки.

Нани

Марка: Нани
Всички съвременни технологии при матраците събрани, в едно изделие.Невероятно съчетание от качествата на POCKET SPRING, POLIFLEX и MEMORY FOAM. Сърцевината е еднолицева, многозонова – от индивидуално пакетирани пружини в джобче от нетъкан текстил, закрепени в едно цяло посредством еластична връзка, ..
502.00лв.
без ДДС:502.00лв.
Марка: Нани
Аристократична визия, стил и комфорт.Модел, предлагащ максимално удобство дори и при големи натоварвания. Оставя изключително приятно усещане при лежане, осигурено от вложената в контактната с тялото зона висококачествена допълнително омекотена пяна и антиалергична силиконова вата. Еднолицевата сърц..
888.00лв.
без ДДС:888.00лв.
Марка: Нани
Биская” е класически капитониран двулицев матрак с анатомични свойства. Характеризира се с дълготрайност и достатъчна поддържаща сила. Състои се от стандартенБонел пакет от спираловидни двойноконусни пружини, обвити в олекотен иглонабит латексиран филц, слой пенополиуретан KOVAFOAM с висока плътност..
199.00лв.
без ДДС:199.00лв.
Марка: Нани
За добър и практичен сън. Конструктивно реализиран със замисъл за оптимизирaна експлоатация, а с опаковането НА РУЛО доставката е бърза и лесна. Ортопедичната сърцевина с висока плътност и клетъчна структура от ORTHOPEDIC ELASTIC FOAM е „облечена“ в капитониран калъф с антиалергични силиконизир..
194.00лв.
без ДДС:194.00лв.
Марка: Нани
Ергономия е думата, описваща модела.7-зоново ядро от редуващи се безшумни амортисьори от ULTRAFLEX HR пяна с висока плътност и различна твърдост. Комбинацията образува канали, способстващи добрата проветривост във вътрешността. Добавеният слой POLYFLEX с повишена твърдост допълнително оптимизира орт..
743.00лв.
без ДДС:743.00лв.
Марка: Нани
Оптимално съчетание на практичност, цена и качество.Висококачествен продукт, произвеждан благодарение на модерното технологично оборудване.В прошивката на калъфа, обвиващ двулицевата ортопедична сърцевина с висока плътност от POLYFLEX е добавен допълнително омекотен пенополиуретан, който в съчетание..
365.00лв.
без ДДС:365.00лв.
ДВУЛИЦЕВ МАТРАК СИРЕНА МЕМОРИ \SIRENA MEMORY\ ДВУЛИЦЕВ МАТРАК СИРЕНА МЕМОРИ \SIRENA MEMORY\
Нов Най-продаван
Марка: Нани
Модел със златен медал за комфорт + иновации от 21 век.Доказана класика при моделите с MEMORY FOAM и POLYFLEX + добавен иновативен калъф. Гарантирана оптимална проветривост във вътрешността от множеството отворени клетки. Правилното положение на гръбначния стълб е подпомагано от високата плътност и ..
484.00лв.
без ДДС:484.00лв.
Марка: Нани
Представлява дебела, двулицева, комфортна POLYFLEX сърцевина с висока плътност и еластичност. Добавените в контактната с тялото зона слой допълнително омекотена пяна и антиалергични силиконизирани влакна придават мекота в иначе ортопедичното ядро. Високата еластичност помага на матрака да се напасне..
402.00лв.
без ДДС:402.00лв.
Марка: Нани
СИРЕНА ФРЕШ МЕМОРИ Матрака е структуриран около дебела, профилирана двулицева сърцевина от ULTRAFLEX HR пяна с висока плътност и еластичност. В сваляемия калъф е добавена високотехнологична термоактивна MEMORY FOAM от едната страна и слой иновативна допълнително омекотена пяна от другата. Изпол..
613.00лв.
без ДДС:613.00лв.
Марка: Нани
Матрак Хавай за Вашия здравословен сън и хармонияHAWAII предлага съвършена комбинация между УДОБСТВО и ОПОРА, където седемте зони на комфорт са с различна еластичност, за да следват естествените извивки на тялото.МАТРАК HAWAII С ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ФУНКЦИОНАЛНИ ПРЕДИМСТВА:-Осигурява оптимално удобство по в..
978.00лв.
без ДДС:978.00лв.
ЕДНОЛИЦЕВ МАТРАК КАСПИЯ МЕМОРИ ПОКЕТ \KASPIA MEMORY POCKET\ ЕДНОЛИЦЕВ МАТРАК КАСПИЯ МЕМОРИ ПОКЕТ \KASPIA MEMORY POCKET\
Нов Най-продаван
Марка: Нани
Еднолицев, ортопедичен, капитониран матрак с метална вградена рамка, OSB дървесна плоскост и pocket spring пакет. Към здравината и стабилността на рамката добавяме комфорта, предлаган от множеството индивидуално пакетирани пружини с малък диаметър в джоб от нетъкан текстил. Еластичната връзка между ..
407.00лв.
без ДДС:407.00лв.
ЕДНОЛИЦЕВ МАТРАК КАСПИЯ ПОЛИФЛЕКС \KASPIA POLYFLEX\ ЕДНОЛИЦЕВ МАТРАК КАСПИЯ ПОЛИФЛЕКС \KASPIA POLYFLEX\
Нов Най-продаван
Марка: Нани
Ортопедичен матрак с пълнеж от полимерна пяна на водна основа с висока плътност. Отворена микроклетъчна структура на сърцевината, позволяваща на въздуха да преминава безпроблемно във вътрешността, като гарантира липсата на среда за развитие на бактерии и гъбички. Еластичните качества на POLYFLEX пре..
284.00лв.
без ДДС:284.00лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)